ce ma infurie in Bucuresti

Ma infurie, dar, cum sa va zic?, cu spume:

- cele patru plasme din pasajul  de la Universitate.  Cat au costat, cine le-a livrat si montat, de cand nu mai functioneaza (eu zic ca de mai bine de un an) si de ce nu mai functioneaza? De ce am dat bani pe ele?

- scarile rulante din pasajul de la Universitate.  De cat timp nu mai funtioneaza (iar intervin si spun: trec zilnic, de doua ori pe zi, pe-acolo, cred ca sunt cel putin 3 luni de cand nu mai functioneaza) si de ce? Cat au costat (sunt recent montate) si de ce am platit pentru ele, daca aproape o treime din an sunt “in revizie?

- vulcanizarile si spalatoriile auto, care functioneaza pe trotuare! Cunoscatorii stiu ca am luat bataie pe un trotuar din Bucuresti, pentru ca nu m-am dat din calea unuia care circula pe trotuar cu masina.  Ganditi-va cum ma face sa ma simt cate unul care0si deshide afacerea pe trotuar, care blocheaza trotuarul cu masinile pe care le repara, echilibreaza, verifica, surubaieste, transversal, pe trotuar, peste pista pentru biciclisti, perpendicular pe celelalte masini parcate cu nesimtire tot pe trotuar, fortandu-ma sa o iau pe carosabil ca sa pot trece mai departe.  Cand i-a facut afaceristi, ma-sa lor i-a dotat si cu trotuare! (imaginati-va singuri injuratura spusa printre dinti din spatele acestei ultime propozitii.) A se vizita Calea Plevnei numarul 86. Da vis.

- la fel, spalatoriile auto care umplu trotuarele de apa si de spuma, facand trotuarele impracticabile.

- terasele si restaurantele deschise pe trotuar.  You name it.

- nesimtitul care are afacere de vandut masini second-hand pe trotuarul stang, in intersectia de la Piata Sudului, cum mergi de la Piata Sudului spre Dristor, pe Vacaresti. 20 de masini cel putin, parcate pe trotuar, cu hartii puse in geamuri, cu oferta de pret si dotarile tehnice. Targ de masini pe trotuarul, in spatiul public neplatit de aceeasi ma-sa, care ar face bine sa si-i primeasca inapoi de unde i-a scos pe afaceristii …..vietii.

Si nu,  nu-mi cer scuze pentru limbaj.

Etichete:

Lasă un răspuns